Ugnsbakadlax med Romsås

23 Apr

I detta hus gillar vi lax alla 3, så det äter vi ofta! Men tillbehören brukar vi variera. Romsås var länge sen vi åt trots att det är så lättlagat & gott! Använde oss av den Azerbajdzjanska rom vi fick när svärmor var här men går lika bra med tex Abbas!

Recept på laxen hittar du tex här!

romsaslax

Romsås

2 dl crème fraice
½ dl majonnäs
1 tsk dijonsenap
2 msk stenbitsrom
salt, citronpeppar & dill

Blanda crème fraiche, senap och majonnäs. Tillsätt kryddor och stenbitsrom. Rör om och smaka av!

Servera med ris, potatis etc.. Vi använde oss av heldinkel!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: