Still Alive & Ellas Kitchen!

5 Apr

Vi lever fortfarande även om det varit väldigt tyst! 🙂 Vi är ännu i Finland och internet krånglar lite här så har knappt varit inne. Hoppas ni alla haft en fin påsk och njutit av massa god mat! 🙂

För en tid sen fick vi hem massa smakprover från Ella´s Kitchen som Emmis skulle testa! Vilket passade alldeles utmärkt nu när vi är på resande fot!

Tanken med produkterna är att de ska va lätta att ha med sig & äta (utan sked och tillgång till vatten sen), varierande utbud, utan tillsatser samt EKOLOGISKA!

Finns i Barnmat steg 1 2 3, fruktsmoothies & Morgonmums

 

 

 

 

 

Emmis var inte så förtjust i produkterna och klämde så hårt på förpackningen så massa sprutade ut ur dem! (Vilket var jätteroligt). Smoothies var det hon gillade mest! Jag tror produkterna skulle varit perfekta till lite mindre barn som inte kommit i “jag kan precis allt själv” än! Optimalt att ha med sig då korken går att bara skruva på igen och lätt utan kladd om man själv får ge den!

Vi ger den 3.5 av 5 möjliga.

Advertisements

2 Responses to “Still Alive & Ellas Kitchen!”

  1. Emmy 06/04/2010 at 21:16 #

    De gick inte hem hos mina 2 små heller, plus att vi också fick “sprutlackerat” hemma 😉 Jag tyckte själv att de vi testade var ok, men inte mer.

  2. Jenny 08/04/2010 at 13:08 #

    Min dotter var extremt kräsen med smakisarna ett tag. Då var dom här perfekta, hon gillade dem starkt. Men då var hon nog 7-8 månader… Hon gillade de som heter “The Indian one” samt “The Italian one”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: