Tävlingsdax med Havrefras!

16 Apr

Nu anordnar jag en tävling tillsammans med Havre Fras där du kan vinna Leila Lindholms kokbok ”A Piece of Cake” och tröstpris en halvårsförbrukning Havre Fras.  Havre Fras ger en bra start på dagen i och med havrens goda egenskaper som ger långsamma kolhydrater och håller dig mätt länge under dagen. Havre Fras innehåller 70 procent fullkornshavre från Norden och ger nyttiga tillskott som antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Gå in och tävla på http://mroatman.se/ där du registrerar dig och sjunger med i Havre Fras sång. När du är nöjd med din insats och slutfört tävlingen på sajten, kommer det upp en ruta där du kan dela med dig av ditt bidrag. Välj då alternativet att skicka mail och skicka det till mig ( kardemummagumma@live.se)!  Jag publicerar vinnaren på bloggen den 25 april. Enkelt som bara den och du har då dubbla chanser till vinst, dels hos Havre Fras (en resa för 25 000 kr) och dels hos mig. Glöm inte att ange din adress om du vill ha chans att vinna. 

Lycka till!

Advertisements

3 Responses to “Tävlingsdax med Havrefras!”

 1. erica 16/04/2010 at 21:15 #

  Hoppas du har en fin fredag=) Här hemma i norrland har solen kikat fram idag och man tror knappt att det är sant! Lycka!

  Jag tänkte be dig om hjälp med en liten sak, jag har blivit uttagen som en av 15 kandidater som tävlar om att bli modell för en dag.

  Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

  I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

  Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=) Detta är väl enda chansen för en tvåbarnsmorsa att “leka” modell=)

  KRAM/ Erica

 2. Lantisen 17/04/2010 at 18:12 #

  Hej.!:) Ursäkta, men din mejladress?! Hade:)

 3. kardemumma Gumman 17/04/2010 at 18:52 #

  Lantisen: kardemummagumma@live.se

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: