Mathem

20 Aug

För nån vecka sedan fick vi möjlighet att testa en färdig matkasse från Mathem. Kassen blev hemlevererad på en tid vi själva valt, färdigt planerade måltider för 4 personer, 5 dagar. Recepten som medföljde var svåra att misslyckas med om man följde dem till punkt och pricka. I slutet på recepten stod även vad man kunde förbereda till morgondagens middag.

Vi tyckte råvarorna var av toppkvalite! Färska och inget som var minsta dåligt, massa ekologiskt! Vi gjorde inte varje recept då vi inte äter vissa saker som middagen innehöll, men övriga ingridienser kunde lätt användas i “nya” rätter. Måltiderna är välkomponerade, med både fisk och kötträtter, själv hade jag gärna även sett en vegetarisk måltid i veckan. En färdig planerad matkasse passar perfekt i den familj där man varken har tid eller lust att storhandla och sitta och leta recept! Vill ha något enkelt, och gillar att följa recept till punkt och pricka!

På mathems sida kan man se kommande veckas meny, och ta ställning till om man vill beställa. Man kan även kompletera sin beställning med ex fruktlåda och enstaka andra varor de har på sin sida!

Just nu är det fri frakt på första beställningen om man anger kod “Mathem”. Eller så kan ni ange kod “3178546” så får ni 200 kr rabatt tom 31 Augusti! Passa på ni som är intresserade.. 😉

Stort Tack till Mathem för att vi fick testa! 🙂

Advertisements

One Response to “Mathem”

  1. Martina 21/08/2010 at 9:32 #

    Kul att få testa en sådan kasse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: