Vart försvinner tiden? (Baconlindad kycklingfilé med mustapekkasås, hasselbackspotatis och haricot verts)

4 Nov

Tiden rinner iväg med två småttingar hemma och bloggandet kommer i andra hand… Men äter – det gör vi i vilket fall som helst! Gårdagens middag bestod av Baconlindad Kycklingfilé med mustapekkasås och hasselbackspotatis, mycket gott!

Ps: Kardemumma Gummans 2 årsdag har redan passerat (20.10) medans jag låg på BB! Skulle ha firat veckan med lite tävlingar med fina vinster, men håll ögonen öppna för det kommer lite fina tävlingar framöver.. 😉

Föressten, gillar ni Haricot Verts?! Jag älskar dem... 😛

Advertisements

6 Responses to “Vart försvinner tiden? (Baconlindad kycklingfilé med mustapekkasås, hasselbackspotatis och haricot verts)”

  1. sussi hägg 04/11/2010 at 16:09 #

    Ta det lugn och andas mellan varven 🙂
    Vi försvinner inte från din fina sida och vi är många som vet hur det är att ha barn…..
    Vi väntar ❤
    Kram Sussi

  2. Anna/Frostrosor 04/11/2010 at 17:38 #

    Bloggandet ska komma i andra hand! Och barnen i första! Ta det nu lite lugnt bara och hitta rutiner så ska du se att du inom ett par veckor får lite stunder framför datorn igen!

  3. Emma Kök 04/11/2010 at 18:38 #

    Jag gillar dem också!

  4. Malin 05/11/2010 at 0:09 #

    Haricot verts är jättegott! 🙂

  5. Martina 05/11/2010 at 7:51 #

    Haricot verts är smaskens, helst mina egenodlade såklart 😉

  6. Hanna 09/11/2010 at 10:35 #

    Åh vad gott det ser ut! Underbar blogg med finfin middags inspiration, en självklar blogg på bloglovin 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: