Balkonghäng…

2 Jun

Fick precis ett ryck och städade hela huset, planterade om olivträdet och fixade lite löjromstoast. Tycker absolut jag är värd lite snacks på balkongen och ett glas bubbel till nu!

Det här behöver du:

löjrom
crème fraiche
vitt formbröd
olivolja
salt & vitlökspulver

Garnering:
rödlök
dill

Gör så här:
1. Skär brödet i rektanglar (skär bort kanterna) och lägg på ugnsplåt, ringla över olivolja sen strö över salt & vitlökspulver, ugn 200 grader tills de tar färg och blir krispiga, ca 5-7 minuter. Forma rommen till ”ägg” med hjälp av teskedar, och lägg på brödet. Forma crème fraiche på samma sätt och lägg bredvid. (Eller ovanpå varandra)
2. Finhacka rödlöken. Garnera toasten med lök och en dillvippa.

Kvällens bubbel i glaset…

Advertisements

3 Responses to “Balkonghäng…”

  1. Minna 02/06/2011 at 20:16 #

    Ååh, Fresita är fantastiskt gott en sommarkväll!

  2. Yasemin - MezeHouse 02/06/2011 at 20:27 #

    Mmmm de där toasten ser goda ut. Hoppas allt är bra med er. Kram.

  3. Katarina 03/06/2011 at 6:21 #

    Ser gott ut !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: