Jordgubbs & Blåbärsmulpaj

30 Jul

Nu är det väl ändå hög säsong för jordgubbar och blåbär! Denna paj blev riktigt god även om den inte blev vidare smulig! (Kitchen Aiden körde den för slät). Kommer iaf att testat igen här…

200g smör
½ dl strösocker (samt ½ dl att strö över bären)
3 dl vetemjöl

Mixas ihop, helst med elvisp.
Fyll en pajform med jordgubbar och blåbär, strö över ½ dl socker jämt över bären.
Fördela sen smuldegen över bären och grädda i 175grader ca 25 minuter.

Blanda rikligt med bär i formen..

Oatly Vaniljsås smakar som vanlig vaniljsås, Gott!

Advertisements

4 Responses to “Jordgubbs & Blåbärsmulpaj”

  1. sonja 30/07/2011 at 20:24 #

    Den var supergod ,får tacka för fikat

  2. Anna/Frostrosor 30/07/2011 at 20:56 #

    Mumsmums! Är pajformen PENTIK?

  3. kardemumma Gumman 30/07/2011 at 20:59 #

    Det stämmer Anna 🙂 Pentik “Aino”…

  4. Hanna 30/07/2011 at 22:33 #

    Såå gott med paj!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: